Teodori Vranješević, koja se od maja leči od leukemije u Univerzitetskoj klinici u Frankfurtu, posredstvom interneta stigao je neobičan poklon!

 

Dar je od prvotimaca Fudbalskog kluba Partizan iz Beograda, za koji Tea navija, a inicijatorka ideje da se Teodora obraduje je niko drugi do golman Ženskog fudbalskog kluba Crvena zvezda iz Beograda, Jovana Jole Leposavić!

 

Jovana Jole Leposavić

(17 godina)

 

 

Ova pažljiva i humana devojka, koja se od samog početka uključila u akciju pomoći porodici Vranješević za Teodorin odlazak na lečenje u Nemačkoj, nedavno je kontaktirala Teinog oca Bogdana i upitala za koji klub Teodora navija. Kada je dobila odgovor da je Teica „grobarka“, Zvezdašica Jovana je poručila da to nije nikakav problem i da će se ona dogovoriti sa svojim „večitim rivalima“ kako da obraduju Teodoru.

I tako, u utorak, 13. juna, velika sportistkinja Jovana Jole Leposavić je Teodorinom ocu preko Messenger-a poslala fotografije šampionskih pehara iz Trofejne sale FK Partizan, koje je ovaj klub osvojio kao prvak Superlige u tek okončanoj sezoni, kao i potpise igrača Partizana, koji su Teodori preko Jovane uputili i pisanu poruku:

 

„Draga Teodora,

uz tebe smo i želimo ti brz oporavak! Kada se vratiš iz Nemačke, pozivamo te da budeš naša gošća. Voli te i pozdravlja tvoja crno-bela porodica!

Beograd, jun 2017“

 

Zvezdašica Jovana i FK Partizan su najavili da će Teodoru uskoro obradovati i suvenirima svog voljenog kluba…

 

 

 

 

 

KO JE JOVANA JOLE LEPOSAVIĆ?

Jovana je 17-godišnja sportistkinja, golman ŽFK “Crvena zvezda“.  Jovana  je u životnoj utakmici “odbranila najteži šut“. Kada je imala 14 godina dijagnostikovan joj je karcinom.

Njenu priču pročitajte na www.blicsport.rs

http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/bitka-zivota-secate-li-se-golmanke-zvezde-jovane-leposavic-protivniku-je-odbranila/cx9vmky