Nastavljaju se humanitarne manifestacije za Teodoru. U petak 19. maja biće održane dve pozorišne predstave i jedan koncert, a sav prihod biće uplaćen za Teodorino lečenje na Univerzitetskoj klinici u Frankfurtu.

 

 

KONCERT U LUŽNICAMA

 

 

 

 

 

 

Učenici i nastavnici  Osnovne škole ’’Sreten Mladenović’’ iz Lužnica organizuju humanitarni koncert za Teodoru. Koncert će biti održan u Crkvenoj sali parohijskog doma ’’Uspenje presvete bogorodice’’  u Lužnicama.
Učestvuju: učenici OŠ Sreten Mladenović, Milinko Crni Ivanović – frulaš, Mina Mladenović, Katarina Bogdanović, Aleksandar Kremić, folklorna grupa ’’Studenjak’’ iz Resnika  orkestar Trše Đurđevića i Mićka Šenjanca, Predrag Obrović i drugi. Ulaz je slobodan, a posetioci na ulazu mogu da doniraju svoje priloge za Teodorino lečenje.

Početak koncerta je u u 19:30h.

 

 

Duodrama ’’Napred u otadžbinu’’

 

 

Stogodišnjicu od smrti vojvode Radomira Putnika , Udruženje Biram Kragujevac u partnerstvu sa Centrom za negovanje tradicionalne kulture „Abrašević“ obeležiće duodramom „Napred u otadžbinu“, koja kroz vizuru običnog srpskog vojnika svedoči o Velikom ratu.

Predstava je 19. maja 2017. u 20 sati u Pozorištu za decu (Dom sindikata).

Umesto kupovine ulaznica, organozatori pozivaju posetioce da doniraju sredstva za lečenje Teodore Vranješević.

 

KST “Ujka Vanja“

 

 

 

 

Knjaževsko srpski teatar, u petak 19.maja izvešće predstavu ’’Ujka Vanja’’, a sav prihod od ulaznica biće uplaćen za Teodorino lečenje. Predstava počinje u 20 sati, a građani koji žele i dodatno da pomognu, svoje donacije mogu da ubace u kutiju, koja će biti postavljena u Teatru.