U Novom Sadu u toku je Festival nacionalnih kuhinja ‘’Food Planet’’.  Ova manifestacija , koja traje mesec dana podržala je kampanju  za Teodorino izlečenje.

 

Većina novca je sakupljena, ali mi nastavljamo i dalje da pomažemo i Teodori i drugoj bolesnoj deci kojoj je potrebna pomoć. Čekamo vas na Trgu da zajedno budemo humani.

Ovim rečima, organizatori Festivala pozivaju Novosađane

Prenosimo deo teksta, koji je danas objavio portal  www.nshronika.rs

 

Danas je u centru Novog Sada dan Holandije.

 

 

“Food Planet” događaj je privukao i pažnju Ambasade Kraljevine Holandije. U nedelji Poljoprivrednog sajma, građanima Novog Sada će se danas sa svojim kulinarskim specijalitetima od 18.00 – 19.00 časova na glavnom novosadskom Trgu predstaviti Kraljevina Holandija.

Degustaciju će otvoriti Ambasador Henk van den Dool, a tradicionalne i moderne holandske zalogaje će specijalno za ovu priliku pripremiti šef Sem Veldher. U okviru Food Planet holandskog predstavljanja posetioci će imati priliku i da uživaju u Heineken pivu, kao i da virtuelnim putem posete Holandiju.

Vidimo se na Trgu slobode od 18h!

 

Na Trgu slobode, nalazi se humanitarna kutija u koju možete ostaviti donaciju za lečenje devetogodišnje Teodore Vranješević koja boluje od teškog oblika malignog oboljenja, a za transplantaciju koštane srži u Frankfurtu potrebno je 350.000 evra. Većina novca je sakupljena, ali mi nastavljamo i dalje da pomažemo i Teodori i drugoj bolesnoj deci kojoj je potrebna pomoć. Čekamo vas na Trgu da zajedno budemo humani!

http://www.nshronika.rs/ns-servis/spanski-ritmovi-i-ukusi-juce-na-trgu-slobode-danas-nam-svoju-kuhinju-predstavlja-holandija/