U utorak 16. maja, biće održana dva humanitarna koncerta, sa kojih će sav prihod biti uplaćen za Teodorino lečenje.

 

U 19 sati počinje koncert u Domu kulture u Kniću. U programu će učestvovati braća Radović, KUD ’’Stevan Knićanin’’ i učenici Muzičke škole ’’Dr Miloje Milojević’’ iz   Kragujevca.

U holu Doma kulture biće organizovana i prodajna izložba dečjih radova. Ulaznice se neće naplaćivati, a građani svoje donacije mogu da prilože u kutiju koja će biti postavljena.

 

Drugi koncert će biti odrćan u holu Druge kragujevčke gimnazije, sa početkom u 20 sati. Ovaj veliki humanitarni koncert organizuje se pod motom ’’Arhangeli s’ljubavlju za Teodorin osmeh’’.  Nosioci umetničkog dela programa su prof. Vojislav Spasic i AVIA Arhangeli, a specijalni gosti biće Radoš Bajić, Vesna Pavlović, Vesna Dimić Ilić, Biljana Petković. Ceo program, uveličaće i poseban gost koncerta, srpski glumac  Momir Bradić. Za muzičku podršku koncerta  zadužen je Veliki narodni orkestar Nenada Milanovića Pegija. Koncert otvara glumica Ljiljana Stjepanović.

Organizatori ovog muzičkog događaja su Kolo sprskih sestara, AVIA ’’Arhangeli’’ Srbija, Zavod za smeštaj odraslih ’’Male Pčelice’’ i Gradska turistička organizacija Kragujevc.