U Kulturnom centru Novog Sada, u ponedeljak 15.maja u 18 sati, biće održana humanitarna radionica  ‘’Stavite svoj život na test“. Ova interaktivna radionica je namenjana odraslim osobama,  a akcenat je na treniranju životnih vestina (Life coaching).  Organizator ovog treninga je  Coaching Akademija  Inge Rock, a sav prihod od učesnika radionice, biće uplaćen na račun za Teodorino izlečenje.

‘’Najbolji način da nekom pomognemo, jeste da damo ono najbolje od sebe, naravno u skladu sa mogućnostima i onim čim raspolažemo. Ideja o radionici ove vrste, potekla je upravo od tog saznanja. S’ obzirom  na to da se bavim Life coachingom (treniranje životnih veština), koji sam izabrala isključivo iz ljubavi prema ljudima, moj način da dam ono najbolje od sebe je upravo jedna takva radionica, koja uz mogućnost da ljudi napreduju u ličnom rastu i razvoju, pruža mogućnost da ostvarimo i jedan viši i najbitniji cilj, a to je prikupljanje sredstava (makar mali deo) za najvrednije – ŽIVOT.’’, kaže Mirjana Berklović, organizatorka radionice ‘’Stavite svoj život na test’’.

Gradjani Novog Sada I okoline, mogu da se prijave za ovu radionicu  putem mejla mirjana.berklovicsc@gmail.com, kao i na broj telefon 0649140928.