RT Vojvodina 09.maj 2017.

 

TEODORA  VRANJEŠEVIĆ ’’Najvise mi nedostaju drugari’’.

 

 

 

Gradjani Kragujevca, ali i ljudi širom Srbije, regiona i dijaspore , uključili su se u borbu za Teodorin život. Iz Fondacije ’’Budi human’’, porodici Vranješević, javljeno je da se nikada nije desilo , da server ne može da obradii količinu dobijenih poruka . Za 9 sati, stiglo je oko 125.000 sms-ova.

NATAŠA VRANJEŠEVIĆ – Sada imamo već 150.000 evra da Teodora krene i mi ćemo u dogovoru sa doktorom Peterom Baderom, da vidimo kada je prva kontrola i verovatno ćemo do kraja nedelje krenuti za Frankfurt.  Problem je što mi novac od SMS-a, ne možemo imati do naplate majskih računa.

BOGDAN VRANJEŠEVIĆ – Prema tome, mi moramo to da rešimo. 150.000 evra će biti uplaćeno, Teodora će otići u Frankfurt, započeće analize, a ostalih 200.000 evra uzećemo od banke kao kratkoročnu pozajmicu, do jula.

TEODORA – Najviše mi nedostaju drugari, a prvo što ću uraditi kada se vratim sa Klinike  iz Frankfurta, jeste da posetim školu.

 Ovo više nije samo kampanja za Teodorin život, ovo je borba i za izlečenje ostale dece, kaže Bogdan Vranješević, koji napominje da će višak novca na njihovom računu , otići na lečenje ostalih mališana kojima je pomoć neophodna.